Feronerie

topglass-roto-logo

Istoria Roto incepe la fel ca a multor companii de succes cu un nume.

Tamplaria noastra este echipata cu feronerie Roto de calitate inalta, recunoscute pe plan mondial pentru siguranta, tehnologie inovatoare si calitate superioara a tuturor componentelor.

Procedeul de tratament al suprafetei cuprinde cunostintele de ultima ora si respecta cerintele de protectie a mediului in domeniul feroneriei, protectia impotriva coroziunii fiind excelenta. Produsele Roto-Frank AG corespund noilor standarde de fabricatie in conformitate cu normele de protectie a mediului, acesta fiind unul dintre principiile cele mai importante ale companiei. Prin gama variata de accesorii putem satisface aproape orice dorinta, fie ca doriti un grad inalt de siguranta, confort deosebit in utilizare, sau un design placut.

Sisitemul Roto oscilobatant ofera un grad inalt de siguranta datorita elementelor tip ciuperca montate pe fereastra.

Roto crede ca viitorul sau consta in realizareaunei imbinari inteligente a sigurantei, eficientei si confortului. Din acest motiv, se dezvolta produse ce controleaza ventilatia si temperatura, si optimizeaza utilizarea energiei.

Sistemele complexe de feronerie Roto NT permit deschiderea fererstrelor si a usilor in diferite pozitii: batant, oscilobatant, osciloculisant, culisant.

Aceasta feronerie confera confort sporit in utilizare, functionare imnpecabila si o diurata lunga de viata.

Inchiderea se face cu ajutorul blocatorilor cu cap ciuperca, ceea ce are ca efect cresterea gradului de siguranta la antiefractie. Deschiderea canatului incativ se face dintr-o singura actinare a unui maner montat.

topglass-modele-deschideri-noi

Echipa TopGlass

Ai o nelamurire? Sau doresti o oferta de pret? Contacteaza-ne acum!

topglass-salamandertopglass-rototopglass-guardiantopglass-glaverbeltopglass-alumiltopglass-velux